CYBERUSŁUGI
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 107
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 21-11-2021
Wszystko ok.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam AB
  • Data napisania recenzji: 13-11-2021
W 100% polecam sprzedawcę. Szybka wysyłka i pełnowartościowe legalne produkty to główne zalety firmy. Dokonałem kilku zakupów i zawsze taki sam wysoki poziom sprzedaży
Odpowiedź sklepu:
Staramy się prowadzić obsługę na najwyższym poziomie pięknie dziękujemy za docenienie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 01-11-2021
Instalacja bez żadnych problemów. Ostatnio bardzo polubiłem Windows 8.1.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękuję i polecam się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 06-09-2021
Szybka i profesjonalna obsługa.
Odpowiedź sklepu:
Piękne dzięki za opinie i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ELŻBIETA
  • Data napisania recenzji: 06-09-2021
szybka, fachowa obsługa
Odpowiedź sklepu:
Piękne dzięki za opinie i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 05-05-2021
polecam, szybko i bez przygód
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 05-05-2021
Polecam, szybko i bezproblemowo.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 03-05-2021
Wszystko zgodne z oczekiwaniem, tak samo towar jak i kontakt ze sprzedającym.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 01-04-2021
Zakup przebiegł bardzo sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 31-03-2021
Wszystko odbyło się szybko i bez problemów. Klucz do oprogramowania był w dobrej cenie. Kontakt ze sprzedawcą OK. Polecam.
Odpowiedź sklepu:
Jak zawsze staramy się świadczyć usługi na najwyższym poziomie, dziękuję i zapraszam ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: LESZEK
  • Data napisania recenzji: 20-03-2021
zgodny z zamówieniem
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękuję i zapraszam ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 20-02-2021
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję pięknie stałemu klientowi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 14-02-2021
Jestem zadowolony, wszystko bez komplikacji
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: PIOTR
  • Data napisania recenzji: 10-02-2021
Towar zgodny z opisem. Bardzo dobry Kontakt i bardzo szybka wysyłka. Polecam!!!
Odpowiedź sklepu:
Polecamy się i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 19-01-2021
Dobry zakup. Szybka przesyłka oprogramowania email.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 10-01-2021
Szacunek do klienta. Profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam !!!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: HubiCom
  • Data napisania recenzji: 24-12-2020
Wszystko zgodnie z opisem i szybciutko. Żadnych problemów. świetny kontakt. POLECAM!!!!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sergiusz
  • Data napisania recenzji: 21-12-2020
wszystko idzie sprawnie i bez pomyłek
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie, pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Milena
  • Data napisania recenzji: 16-12-2020
Szybko i żetelnie zrealizowano zakup zamówionego przeze Mnie produktu.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie, pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 15-12-2020
Wszysko w Porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olaf
  • Data napisania recenzji: 24-11-2020
zakup w miarę prosty, realizacja bardzo szybka i bez problemów
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinie, polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sergiusz
  • Data napisania recenzji: 23-11-2020
dobre miejsce na zakup oprogramowania systemowego WINDOWS
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy za opinię i polecamy się na przyszłość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 13-10-2020
Super obsługa, fachowa, rzetelna. Bardzo miło i konkretnie się rozmawiało.
Odpowiedź sklepu:
Polecamy się na przyszłość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 21-09-2020
Pakiet office
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 17-08-2020
Bardzo dobra obsługa
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękuję i zapraszam ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryk
  • Data napisania recenzji: 08-08-2020
Polecam transakcja przebiegła wzorowo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 28-06-2020
Realizacja zamówienia bezproblemowo. Polecam.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy ślicznie i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 02-06-2020
wszystko w porządku!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i polecamy się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Habajahaba
  • Data napisania recenzji: 18-05-2020
Szybko, sprawnie, z certyfikatem i fakturą. Jak to piszą na "Alebiedzie": Pozytyw. Polecam! Przydałyby się może jedynie szybkie płatności, bo przelew tradycyjny to lekki archaizm
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinie i dla Pańskiej wiadomości płatności jest kilka w tym szybkie przelewy24.pl i PayPal to nie rozumiem o jakim archaizmie Pan napisał. Życzę miłego dnia i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 17-05-2020
Uważam, że sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony i szybko realizuje zapotrzebowanie klienta.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olha
  • Data napisania recenzji: 27-04-2020
Szybka dostawa oprogramowania, profesjonalne doradztwo
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy...
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kazimierz
  • Data napisania recenzji: 05-04-2020
Solidnie i tanio
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 31-03-2020
Bardzo rzetelny sklep, zakupiłem już kilka różnych produktów i z żadnym nie mam problemu, polecam
Odpowiedź sklepu:
Staramy się dla swoich klientów w miarę możliwości, gorąco polecam się i zapraszam ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Damian
  • Data napisania recenzji: 19-03-2020
W porządku, no comments.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 07-03-2020
Transakcja przebiegła pomyślnie. Najważniejsze, to dobry kontakt ze sklepem. Polecam jak najbardziej.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 07-03-2020
Polecam zakupy
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu