CYBERUSŁUGI
Strona główna » Opinie o sklepie
PolskiAngielski
  • CYBERUSŁUGI
    Paweł Rzemieniecki
    Trzebów 25
    69-200 Sulęcin
    NIP: 927-175-96-29
  • E-mail:zakupy@cyber-sklep.pl
  • Telefon95 755 51 37
  • Godziny działania sklepuPoniedziałek-Piątek 10.00 - 17.00

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 118
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: WIESŁAW
  • Data napisania recenzji: 19-06-2022
Świetny sklep i profesjonalna obsługa, świetnie wykonana strona www. Proces zakupu jest bardzo przejrzysty, co powinno cieszyć każdego klienta. Dowiedziałem się telefonicznie, że oferują także wsparcie dla swoich klientów co oznacza,że szanują swoich klientów. Proces po dokonaniu zakupu np. oprogramowania jest równie przejrzysty, klient otrzymuje e-mail z bardzo precyzyjnymi informacjami odnośnie pobrania oprogramowania i otrzymuje klucz licencyjny.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy za opinię, zapraszamy częściej.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andżela
  • Data napisania recenzji: 18-06-2022
Wszystko super ????
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i polecamy się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 26-05-2022
Polecam zakupy OK
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 19-05-2022
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem, dobry kontakt ze Sprzedawcą :)
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 17-05-2022
Świetne ceny, szybka realizacja zamówień.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marko
  • Data napisania recenzji: 01-05-2022
Zakupy udane, polecam sklep.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aga
  • Data napisania recenzji: 13-02-2022
Super cena, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolona.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JAKUB
  • Data napisania recenzji: 12-02-2022
Szybka realizacja, produkt zgodny z opisem, cena bardzo konkurencyjna. POLECAM!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 13-01-2022
Super sklep, błyskawiczna realizacja zamówienia, oprogramowanie rejestruje się na stronie producenta bez problemu, no i super ceny.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i polecamy się na przyszłość.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 01-01-2022
ŁOKEJ!!! POLECAM
Odpowiedź sklepu:
Dziękuje i polecam się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 04-12-2021
Trochę zawiły sposób instalacji (przez stronę ang.), ale widać taka promocja:)
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 21-11-2021
Wszystko ok.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam AB
  • Data napisania recenzji: 13-11-2021
W 100% polecam sprzedawcę. Szybka wysyłka i pełnowartościowe legalne produkty to główne zalety firmy. Dokonałem kilku zakupów i zawsze taki sam wysoki poziom sprzedaży
Odpowiedź sklepu:
Staramy się prowadzić obsługę na najwyższym poziomie pięknie dziękujemy za docenienie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 01-11-2021
Instalacja bez żadnych problemów. Ostatnio bardzo polubiłem Windows 8.1.
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękuję i polecam się.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania recenzji: 06-09-2021
Szybka i profesjonalna obsługa.
Odpowiedź sklepu:
Piękne dzięki za opinie i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ELŻBIETA
  • Data napisania recenzji: 06-09-2021
szybka, fachowa obsługa
Odpowiedź sklepu:
Piękne dzięki za opinie i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 05-05-2021
polecam, szybko i bez przygód
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 05-05-2021
Polecam, szybko i bezproblemowo.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 03-05-2021
Wszystko zgodne z oczekiwaniem, tak samo towar jak i kontakt ze sprzedającym.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 01-04-2021
Zakup przebiegł bardzo sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 31-03-2021
Wszystko odbyło się szybko i bez problemów. Klucz do oprogramowania był w dobrej cenie. Kontakt ze sprzedawcą OK. Polecam.
Odpowiedź sklepu:
Jak zawsze staramy się świadczyć usługi na najwyższym poziomie, dziękuję i zapraszam ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: LESZEK
  • Data napisania recenzji: 20-03-2021
zgodny z zamówieniem
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękuję i zapraszam ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 20-02-2021
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję pięknie stałemu klientowi
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 14-02-2021
Jestem zadowolony, wszystko bez komplikacji
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: PIOTR
  • Data napisania recenzji: 10-02-2021
Towar zgodny z opisem. Bardzo dobry Kontakt i bardzo szybka wysyłka. Polecam!!!
Odpowiedź sklepu:
Polecamy się i zapraszamy ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 19-01-2021
Dobry zakup. Szybka przesyłka oprogramowania email.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 10-01-2021
Szacunek do klienta. Profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam !!!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: HubiCom
  • Data napisania recenzji: 24-12-2020
Wszystko zgodnie z opisem i szybciutko. Żadnych problemów. świetny kontakt. POLECAM!!!!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sergiusz
  • Data napisania recenzji: 21-12-2020
wszystko idzie sprawnie i bez pomyłek
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie, pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Milena
  • Data napisania recenzji: 16-12-2020
Szybko i żetelnie zrealizowano zakup zamówionego przeze Mnie produktu.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie, pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 15-12-2020
Wszysko w Porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olaf
  • Data napisania recenzji: 24-11-2020
zakup w miarę prosty, realizacja bardzo szybka i bez problemów
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinie, polecamy się
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sergiusz
  • Data napisania recenzji: 23-11-2020
dobre miejsce na zakup oprogramowania systemowego WINDOWS
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy za opinię i polecamy się na przyszłość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 13-10-2020
Super obsługa, fachowa, rzetelna. Bardzo miło i konkretnie się rozmawiało.
Odpowiedź sklepu:
Polecamy się na przyszłość
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 21-09-2020
Pakiet office
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogusław
  • Data napisania recenzji: 17-08-2020
Bardzo dobra obsługa
Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękuję i zapraszam ponownie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu