CYBERUSŁUGI
Strona główna » Recenzje

Recenzje

Microsoft SQL Server 2019 Standard + 5 User Cals

Microsoft SQL Server 2019 Standard + 5 User Cals

Pełen profesjonalizm, szybkość w dostarczeniu. Wsparcie w odpowiedzi na zadane pytania. Serdecznie polecam

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i polecamy się

Autor recenzji: Dominik Mazur
Data napisania recenzji: 24-11-2021

Microsoft Windows 10 Home PL

Microsoft Windows 10 Home PL

Ekspresowy zakup, obsługa na najwyższym poziomie 100% polecam

Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i polecamy się

Autor recenzji: Adam AB
Data napisania recenzji: 12-10-2021

Toner HP PH-283AN czarny

Toner HP PH-283AN czarny

spełnia swoją rolę

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się

Autor recenzji: ELŻBIETA
Data napisania recenzji: 06-09-2021

Adobe Creative Cloud for Teams All Apps Komercyjna MULTI Win/Mac

Adobe Creative Cloud for Teams All Apps Komercyjna MULTI Win/Mac

Bardzo doceniłam kontakt jak i zaangazowanie w dobranie odpowiedniego dla mnie produktu. Wszystko działa, cały proces rozmow, zakupow i instalacji programow jak najbardziej na 5 gwiazdek :) super!

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie.

Autor recenzji: Magdalena
Data napisania recenzji: 25-05-2021

Microsoft Windows 8.1 Professional Used PL

Microsoft Windows 8.1 Professional Used PL

na tych numerach instalacja win 10 od razu. Aktywacja elektroniczna bez problemu.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 05-05-2021

Windows Server 2016 RDS 30 User CALs

Windows Server 2016 RDS 30 User CALs

Klucz zadziałał i oprogramowanie funkcjonuje poprawnie.

Odpowiedź sklepu:
Wiadomo, zawsze rzetelnie i uczciwie.

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 31-03-2021

Microsoft Windows 8.1 Professional Used PL

Microsoft Windows 8.1 Professional Used PL

Wszystko w porządku. Windows śmiga bez problemów. Bezproblemowa instalacja. Dobry kontakt ze sprzedającym.

Odpowiedź sklepu:
Pięknie dziękujemy i zapraszamy ponownie.

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 25-02-2021

Trustico Single Site SSL

Trustico Single Site SSL

Super

Odpowiedź sklepu:
Zapraszam ponownie

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 20-02-2021

Microsoft Windows 10 Professional Retail PL

Microsoft Windows 10 Professional Retail PL

Klucz dostarczony już następnego dnia od zakupu, przyjęty przez system bez najmniejszych problemów. Kontakt ze sprzedającym znakomity. Polecam!

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie.

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 27-01-2021

Microsoft Windows 10 Professional Retail PL

Microsoft Windows 10 Professional Retail PL

Przeszedłem na Windows 10 z Windowsa 7. Pracuję w SQL SERVER + adp. Windows 10 jest w tym zakresie bardzo dobrym wyborem, o wiele lepszym niż Windows 7.

Autor recenzji: Jacek
Data napisania recenzji: 12-01-2021

G Data AntiVirus 1PC 1Rok PL

G Data AntiVirus 1PC 1Rok PL

Ponownie kupiłem program antywirusowy G-Data, z którego jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobra cena w stosunku do jakości. Polecam

Autor recenzji: Mariusz
Data napisania recenzji: 01-09-2020

Microsoft Windows 10 Professional PL

Microsoft Windows 10 Professional PL

aktywacja bezproblemowa, pomoc i obsługa na wysokim poziomie, polecam

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się

Autor recenzji: GRZEGORZ
Data napisania recenzji: 21-08-2020

Microsoft Windows 10 Home PL

Microsoft Windows 10 Home PL

aktywacja bezproblemowa, obsługa i pomoc rewelacja, polecam

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy i polecamy się

Autor recenzji: GRZEGORZ
Data napisania recenzji: 21-08-2020

Microsoft Windows 10 Home PL

Microsoft Windows 10 Home PL

Wszystko w porządku, polecam.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie

Autor recenzji: Gerwant
Data napisania recenzji: 21-06-2020

Nero Platinum Unlimited 2020 BOX PL

Nero Platinum Unlimited 2020 BOX PL

Uważam, że program Nero Platinum Unlimited 2020 Box PL jest bardzo dobry.

Odpowiedź sklepu:
polecamy się

Autor recenzji: Wojciech
Data napisania recenzji: 17-05-2020

Microsoft Windows 10 Professional Retail PL

Microsoft Windows 10 Professional Retail PL

System, jak system, pociągnięty z serwera w najnowszej wersji. Natomiast obsługa sklepu to mistrzostwo. Pełna komunikacja, porozumienie, pomoc przy wątpliwościach co do systemu, polecam obsługę w 100%.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie za uznanie i jesteśmy do dyspozycji, pozdrawiam

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 08-05-2020

Microsoft Windows 10 Professional PL

Microsoft Windows 10 Professional PL

Bezproblemowe przyjęcie klucza. System działa jak należy.

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i zapraszamy ponownie.

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 07-03-2020

Microsoft Windows 8.1 Professional PL

Microsoft Windows 8.1 Professional PL

Postanowiłam kupić system Windows i tak znalazłam sklep CyberSklep. Pan z tego sklepu jest tak miły i pomocny, pomógł mi w wyborze systemu, a także doradził co zrobić z moim niesfornym komputerem :-)…

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy pięknie i polecamy się na przyszłość.

Autor recenzji: Ania
Data napisania recenzji: 26-02-2020

Microsoft Windows 8.1 Professional PL

Microsoft Windows 8.1 Professional PL

Jestem zadowolony z nowego systemu trzeba było już zmienić windows 7 od kiedy skończyło się wspomaganie na ten system operacyjny ;p

Autor recenzji: Sebastian
Data napisania recenzji: 22-02-2020


Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu