Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna1 » Recenzje

Recenzje

Microsoft Windows 10 Professional 32/64Bit Retail PL

Microsoft Windows 10 Professional 32/64Bit Retail PL

Ocena produktu 3/5

Niestety Windows 10 uznałem za słaby.. Sam system i jego funkcjonalność jest w porządku, jednak ilość niepotrzebnych aplikacji instalowanych razem z systemem jest przerażająca. Automatyczne łączenie konta…

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 21-05-2019

G-Data Internet Security 1PC 1Rok PL

G-Data Internet Security 1PC 1Rok PL

Ocena produktu 5/5

Program ochronny spełnia swoją rolę. Nie było przypadku zainfekowania komputera przez wirusy.

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za opinię i poświęcony czas.

Autor recenzji: Mariusz
Data napisania recenzji: 14-05-2019

Microsoft Windows 10 Professional 32/64Bit PL

Microsoft Windows 10 Professional 32/64Bit PL

Ocena produktu 5/5

Jak na razie jestem pozytywnie zaskoczony. Podchodziłem do systemu z krytycznym nastawieniem, ale dość szybko się do niego przekonuję. Jak na razie wpółpraca przebiega prawidłowo i bez konfliktów.

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za opinię i poświęcony czas.

Autor recenzji: Slawomir
Data napisania recenzji: 16-09-2018

Microsoft Windows 10 Professional 32/64Bit PL

Microsoft Windows 10 Professional 32/64Bit PL

Ocena produktu 5/5

Windows 10 ma swoich wrogów i ulubieńców. Przy pierwszej możliwości przeskoczyłem z 7 na 10 i jestem zadowolony. Z chęcią instaluje go na innych swoich komputerach

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za opinię i poświęcony czas.

Autor recenzji: Adam
Data napisania recenzji: 15-09-2018

ABBYY FineReader 14 Standard PL

ABBYY FineReader 14 Standard PL

Ocena produktu 5/5

Program drogi, ale jego możliwości zasługują na wysoką ocenę. Polecam ten produkt wszystkim, zwłaszcza tym którzy potrzebują najlepszego programu do przetwarzania tekstu w OCR.

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za opinię i poświęcony czas.

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 04-09-2018

Microsoft Office 365 Business 5 PC/MAC 1Rok

Microsoft Office 365 Business 5 PC/MAC 1Rok

Ocena produktu 4/5

proces logowania i zatwierdzania klucza jest upierdliwy ale to pretensje do microsoftu nie do sklepu.

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za opinię i poświęcony czas.

Autor recenzji: maciej
Data napisania recenzji: 26-06-2018

Microsoft Project Professional 2013 32/64Bit PL

Microsoft Project Professional 2013 32/64Bit PL

Ocena produktu 4/5

Nie próbować instalować na nowszych wersjach office, nie obsługuje.

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za opinię i poświęcony czas.

Autor recenzji: maciej
Data napisania recenzji: 26-06-2018

Microsoft Windows 10 Professional 32/64Bit PL

Microsoft Windows 10 Professional 32/64Bit PL

Ocena produktu 5/5

Winda 10 jak to winda, zdania są podzielone, trzeba samemu zainstalować i popracować aby ocenić. Osobiście wolę na win7, ale nowe płyty główne gryzą się z 7-ką.

Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za opinię i poświęcony czas.

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 14-06-2018

Microsoft SQL Server 2014 Standard + 50 User

Microsoft SQL Server 2014 Standard + 50 User

Ocena produktu 5/5

Produkt rewelacja

Odpowiedź sklepu:
Sam używam w firmie i jestem zadowolony, dziękuję za opinię i poświęcony czas.

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 30-05-2018

G-Data Internet Security 1PC 1Rok PL

G-Data Internet Security 1PC 1Rok PL

Ocena produktu 5/5

Gorąco polecam świetny program...

Odpowiedź sklepu:
Sam używam w firmie i jestem zadowolony, dziękuję za opinię i poświęcony czas.

Autor recenzji: Tomek
Data napisania recenzji: 26-05-2018


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl